miercuri, 26 iunie 2013

Problema de zi cu zi la subwoofer - MASA

Zilnic ma 'izbesc' frontal de aceasta problema, zilnic imi sare masa la subwoofer. Aveam un surub la scaunele din spate dar, fix in acel surub, UNICUL, nu prinde masa bine.

Ei bine statia mea, se aprinde totusi, nu este genul de statie sa nu se aprinda daca masa nu e buna dar, BUBUIE, scoate niste sunete si niste vibratii pe geamuri de imi plang timpanele(sincer)!
Problema asta imi apare la curbele mai 'cu viteza' spre exemplu, imi sare masa si incepe sa bubuie subul.

Astazi am mutat masa in acel 'cleste' care blocheaza scaunele din spate(cand apesi pe buton, scaunele se 'culca', deci se deblocheaza'). O trebuit sa maresc putin acel cleste(fortandul) si am bagat firul de la masa inauntru dupa care am strans tare cu un cleste.
Sper sa numai am probleme sa mai sara.


Voi, aveti subwoofer in portbagaj? Aveti aceasta problema? Sau cum a-ti rezolvat-o?
Daca in viitorul apropriat va bagati subwoofer in portbagaj si aveti ceva intrebari sau ceva nevoie de ajutor, va astept comentariile voastre, va pot ajuta, am deja destula experienta dupa toate problemele avute cu el! :))

4 comentarii:

  1. CEl mai sigur iti ei masa de pe un surub care prinde o tabla :)) si pui o alta piulita langa el;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea sunt suruburi in portbagaj, asta este marea mea problema. :))

      Ștergere
  2. Bormasina.. cu suruburi mici sau holsuruburi ;) mici si rezolvi:D sub covor ceva sa nu bata la ochi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Fratilor am si eu o problema am un jbl 1000wati si statie jbl 74.5 si am tot prins in regula, dar eu la statie am buton si cand apas pe buton sa o pornesc se aude vibratii puternice de la subwoofer si nu stiu care e cauza am inlocuit cablu de la masa..... la fel face , am pus cablu gros la + la fel face ..... deci eu cand pornesc statia si trag portbagajul in jos incep vibratiile .. sau daca ii dau volumul mai mult de 3 sferturi la statie iarasi aceeasi treaba ..... Stie cineva ce are ??? aveti habar ?

    RăspundețiȘtergere

Modereaza-ti singur limbajul! :)